Putování po planetách
  • 05.02.2024 - 09.02.2024
  • Ivančice, Zemědělská 2
Informace


PUTOVÁNÍ PO PLANETÁCHpříměstský tábor 

O jarních prázdninách se staneme cestovateli po planetách a budeme objevovat, jak se tam žije.

Vyzkoušíme si tvořivé, pohybové, dramaticky laděné, oddechové i zábavné aktivity.

po-pá 7:30-16:30 hod.

6-11 let

2300 Kč

přihlášení ZDE nebo osobně v SVČ

Jaké to bylo


Jak si užíváme jarní prázdniny?

DEN 1.

Dnes byl zahájen příměstský tábor PUTOVÁNÍ PO PLANETÁCH.  A co že jsme dělali? Nejprve jsme se společně seznámili, naučili se cestovat vesmírem zkratkou přes červí díru, až jsme se dostali na planetu NaRuby, kde se všechno dělá jinak. Zkusili jsme nakupovat suroviny naopak, překládat jejich zašifrovanou řeč, malovat obrázky vzhůru nohama, vyprávět pohádky odzadu a hledat rozfoukané recepty, které jsme skládali pozpátku. Za odměnu jsme dostali drahokam, který jsme si uložili do dózičky, abychom ho neztratili. Už se těšíme na zítra, co nás zase čeká.

DEN 2.

Druhý den jsme červí dírou cestovali na planetu HopSkok, kde jsme si vyzkoušeli tradiční hry obyvatel jako štafetu, opičí dráhu, různé formy běhání, skákání, hopsání a dovádění. Abychom dobře zregenerovali svoje těla, učili jsme se, jak se masírovat a relaxovat, vyzkoušeli jsme k tomu masážní a vonné olejíčky. Dopoledne jsme také zkusili, jestli máme štěstí při hodu kostkou a sbírání balónků a pak už jsme hledali další drahokam, který jsme si z planety odvezli domů na památku. Jsme moc zvědaví, jaká planeta bude další na řadě.

DEN 3.

Třetí den nás přilákaly zářivé barvy duhové planety. A co jsme si všechno vyzkoušeli? Zlepšili jsme si své obchodní dovednosti na tržnici, kde jsme vyměňovali barvičky, poté jsme si vyzdobili vlastní duhové šátky, zmapovali všechna barevná čísla, ochutnávali různé druhy čajů, očichávali a poznávali koření a také oloupili příšeru o barevné fáborky, abychom z nich vytvořili obrázek na památku pro obyvatele planety. Zítra nás čeká další zajímavá planeta.

DEN 4.

Předposlední den jsme nemohli vynechat planetu FUNtasie, kde jsme se celou dobu jen smáli a dobře bavili. Vyzkoušeli jsme bláznivé hry, které se na planetě hrají jako je sbírání peněz brčky, za ty jsme potom nakupovali suroviny na výrobu maskota. Také jsme si zkoušeli zapamatovat, jak jsou uložené obrázky a zaznamenat je do naší mřížky. Nasmáli jsme se u kradení ocásků, zkoušeli se nenápadně proplížit před pozorovatelem a nakonec chytit kamaráda kolíčkem, aniž by to věděl. Byla to bezvadná planeta. A zítra už nás čeká poslední.

DEN 5.

Poslední den jsme strávili na planetě Melody, kde se vše točilo kolem hudby, písniček a zvuků. Hned ráno jsme zvládli posbírat všechny oblíbené skladby, které ale byly rozstříhané, tak jsme je složili dohromady. Také jsme se učili orientovat se v prostoru jen podle sluchu. Hádali, kdo je tajný dirigent a která kukačka kuká. Předvedli jsme také koncert pro obyvatele a vyrobili si vlastní hudební nástroj. Putování po planetách bylo úspěšné, všichni jsme se vrátili červí dírou zpátky na zem, oslavili naše úspěchy a rozloučili se. Děkujeme všem malým cestovatelům, že nás na cestě doprovázeli, moc jsme si to užili!

Fotogalerie


Fotogalerie

Akce, tábory, soutěže, turnaje a další

Navštívit

Videogalerie

Akce, tábory, soutěže, turnaje a další

Navštívit