Adventní odpoledne 2023
  • 16.12.2023
  • 14:00
  • Ivančice, kino Réna
Jaké to bylo


Předvánoční vystoupení dětí

Třetí adventní víkend se v ivančickém kině Réna konala tradiční akce Adventní odpoledne. Zde představují děti, navštěvující zájmové kroužky SVČ Ivančice, co se od začátku školního roku naučily nebo jak se zdokonalily. V letošním roce se na pódiu představily kroužky Pole dance, Dance aerobik, Klavír, Tanečky pro radost, Gymnastika-závodní družstvo, Kytara a taneční skupina TAD crew. Vystupovaly děti ve věku od 3 let až po mládež. Pro někoho to byla premiéra, jiní už zkušenosti s vystupováním nebo dokonce soutěžemi mají větší. Diváci v zaplněném hledišti odměňovali každé vystoupení hlasitým potleskem a vystupující si to patřičně užívali. 

Svými pracemi se ve vstupních prostorách prezentovaly také tvořivé a rukodělné kroužky. Výrobky představil kroužek Dřevodílna, Tvořivá dílna, Šperkodílna, Švadlenky i Keramický ateliér a Keramika. Také práce kroužků Kresba a Kreativní dětičky bylo možné shlédnout při vstupu. 

Mladší i starší děti si připravovaly vystoupení nebo ukázky pod vedením svých lektorů a trenérů. Na této akci se představili nejen návštěvníkům z řad veřejnosti, ale především svým rodičům a prarodičům. Ti mohli být náležitě pyšni na své děti, protože všichni svá pódiová vystoupení zvládli.  Děkujeme dětem i jejich vedoucím, že jsme si mohli slavnostní předvánoční atmosféru společně užít.

Akce Adventní odpoledne byla podpořena Městem Ivančice.

Video z akce ZDE

Videozáznam všech vystoupení ZDE

Fotogalerie


Fotogalerie

Akce, tábory, soutěže, turnaje a další

Navštívit

Videogalerie

Akce, tábory, soutěže, turnaje a další

Navštívit