Maškarní karneval
  • 06.02.2022
  • 15.00
  • Ivančice
Informace


Předprodej vstupenek bude od 31.1. do 4.2. na recepci SVČ Ivančice. Vzhledem ke stávající situaci je omezen počet účastníků na akci 100. Pokud dojde ke změně podmínek, aktuální informace naleznete na stránkám ministerstva zdravotnictví:

https://covid.gov.cz/situace/kultura/spolecenske-akce

Každý účastník akce (vyjma dětí do 12 let) musí prokázat, že splňuje podmínky bezinfekčnosti dle aktuálního mimořádného opatření MZd.

děti 80 Kč/ dospělí 20 Kč/ vstup na akci - akce je v souladu s aktuálním nařízením vlády

SVČ Ivančice, sál, vstup z Padochovské ulice

Jaké to bylo


V neděli 6. února se konal v sále SVČ Ivančice maškarní karneval. Myšák Mickey se svými kamarády myškou Minnie, pejskem Goofym a kačkou Daisy si připravili pro malé i větší děti hrátky. Hlavním úkolem bylo najít 4 ztracené „myška věci“. Aby je děti našly, přiřazovaly obrázky podle barev, třídily kostky, věšely barevné páry ponožek s obrázky tvarů na šňůru, s „volantem“ projížděly kolem semaforů, na parkoviště nebo zdolávaly opičí dráhu a doplňovaly papírovým zvířátkům chybějící části těl. Po splnění úkolů „myška věci“ našly a ty je dovedly k pokladu. Jednotlivé aktivitky byly prokládány tanečky a pohybovými hrátkami. Děti během odpoledne si také užívaly skákací hrad nebo dětský koutek, připraveno bylo malování na obličej nebo tvořivá dílna, kde si vyráběly zapichovátko Mickey mouse. Nechybělo občerstvení ani tombola, ze které si odnášely spoustu krásných drobností. Po delší době si rodiče s dětmi mohli zase užít zábavné odpoledne společně.

 

Video z akce ZDE

Fotogalerie


Fotogalerie

Akce, tábory, soutěže, turnaje a další

Navštívit

Videogalerie

Akce, tábory, soutěže, turnaje a další

Navštívit